βρες την τσάντα σου από 12030 σχέδια , 792 μάρκες και 25 καταστήματα

όλες οι τσάντες σε ενα site

Τσάντες χειρός: το αναπόσπαστο κομμάτι από τη συλλογή κάθε γυναίκας!

Δημοσίευση 07-04-2015 στη κατηγορια: Άρθρα για μόδα και τσάντες
Tags:

Η συλλογή κάθε γυναίκας περιστοιχίζεται από τσάντες διαφόρων ειδών. Είτε αυτές είναι τσάντες ώμου, είτε τσάντες πλάτης, είτε χαρτοφύλακες, μπορεί να είναι ακόμα φάκελοι αλλά και δερμάτινες τσάντες ταχυδρόμου. Σίγουρα όμως από τη συλλογή της κάθε γυναίκας δεν λείπει μια τσάντα χειρός.

Οι γυναικείες τσάντες χειρός είναι το αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας, είτε αναφερόμαστε σε μια γυναίκα καριέρας, είτε σε μια κοπέλα της καθημερινότητας. Οι τσάντες χειρός αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ όχι μόνο για το λόγο του ότι συμπληρώνουν το ντύσιμο της κάθε γυναίκας αλλά γιατί έχουν λειτουργικό λόγο ύπαρξης.

Οι μεγαλύτερες μάρκες και οι πιό διάσημοι οίκοι μόδας περιλαμβάνουν στη συλλογή τους τσάντες χειρός. Μπορείτε να δείτε από την κολεξιόν άνοιξη – καλοκαίρι 2015 του οίκου Louis Vuitton αλλά και των Dolce & Gabbana και Gucci.

Δείτε τις κολεξιόν των μεγαλύτερων οίκων μόδας:

Louis Vuitton Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015
Dolce & Gabbana
Gucci Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015

Επώνυμες τσάντες χειρός επίσης κυκλοφορούν τα brands όπως της εταιρείας παραγωγής τσαντών Kem αλλά και άλλες διάσημες όπως η Hunter, είτε αυτές είναι νεανικές τσάντες είτε τσάντες για μαμάδες.

Τσάντα χειρός από την Kem
Τσάντα χειρός από την Kem
Τσάντες χειρός: το αναπόσπαστο κομμάτι από τη συλλογή κάθε γυναίκας!
4.7 3 ψήφοι
Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές