βρες την τσάντα σου από 16868 σχέδια , 1368 μάρκες και 25 καταστήματα

όλες οι τσάντες σε ενα site

Τσάντες Toi&moi

Η Toi & Moi ΑΒΕΕ είναι μια ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα. Έχουμε σαν στόχο την προάσπιση των συμφερόντων μας για τους πελάτες και τη διασφάλιση κάθε αγορά τους από τα καταστήματα μας να είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες τους, και για το σκοπό αυτό, θα δεχτούμε μόνον τα αγαθά που γίνονται με αυτό όλα τα κριτήρια διασφάλισης ποιότητας των εγχειριδίων και προτύπων. Αυτό το εγχειρίδιο θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις Toi & Moi Γενικούς Όρους και η αγορά να καλύπτει τη διαδικασία έγκρισης στα στάδια προ-παραγωγής, επισήμανσης, τη συσκευασίας κ.λπ. Οι προμηθευτές είναι πρόθυμοι να αποδεχθούν τις προκλήσεις της εργασίας με τα πρότυπα της διατριβής για τα οποία θα καρπωθούν τα οφέλη, όπως για να πάρουμε τα πράγματα σωστά από την αρχή, το υψηλό κόστος της επισκευής ή αλλαγής, θα πρέπει να εξαλειφθεί και η απρόσκοπτη συνέχεια λειτουργίας της εταιρίας να εξασφαλιστεί, για κάθε έναν από τους προτιμώμενους προμηθευτές.
  1. Αυτή είναι η χρονιά κατά την οποία ιδρύθηκε η Toi&moi ως εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή και εμπορία γυναικείων ενδυμάτων. Το σήμα κατατεθέν της είναι καταχωρημένο σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από την αρχή, το όνομα Toi&moi μεταφέρει τη φιλοσοφία των συλλογών της εταιρίας: απλά και κομψά ρούχα σχεδιαστών,εκφράσεις τους που παρέχουν τα δύο πρόσωπα της μάρκας, παίζοντας με τις διάφορες γυναικείες διαθέσεις και παραμένοντας πάντα πιστοί στα υψηλά στάνταρ ποιότητας.
  2. Από την αρχή, το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας στεγάζεται σε ένα κτίριο που ανήκει στην επιχείρηση, στην περιοχή Περιστέρι. Το 1991 αποφασίστηκε να ανοίξει το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα στην ίδια περιοχή, με το σημείο που επιλέχτηκε να παραμένει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο εμπορικό μέρος της περιοχής.
  3. Πέντε χρόνια αργότερα, το δεύτερο κατάστημα Toi & moi ανοίγει στην οδό Ερμού, την πιο πολυσύχναστη εμπορική περιοχή της Αθήνας. Το κατάστημα στεγάζεται σε ένα από τα πιο όμορφα νεοκλασικά κτίρια της οδού.
  4. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, η Toi & moi κατατάσσεται στην 6η θέση μεταξύ των πιο υγειών ελληνικών εταιρειών κατασκευής, πολύ πιο μπροστά από μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές βιομηχανίες, και πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλες μεγάλες εταιρείες ένδυσης.
  5. Η Toi & moi διευρύνει σημαντικά το δίκτυο της εταιρείας στον τομέα των δικών της καταστημάτων λιανικής πώλησης, καθώς έχει πλέον περισσότερα καταστήματα στις μεγάλες εμπορικές περιοχές της Αττικής: Ερμού, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Νέα Ιωνία, οδός Πατησίων. Κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους, η απόκτηση νέων κτιρίων θα ενταθεί.
  6. Αυτή είναι μια χρονιά ορόσημο για την Toi & moi , καθώς σηματοδοτεί την μετεγκατάσταση των κεντρικών εγκαταστάσεών της σε ένα νέο, υπερσύγχρονο κτίριο που ανήκει στην εταιρεία, με επιφάνεια 11.000 τ. μ., στη Νέα Φιλαδέλφεια κοντά στην Εθνική Οδό. Ο ίδιος χρόνος είδε τη δημιουργία ενός νέου προφίλ επικοινωνίας για τη φίρμα να λανσάρεται σε συνεργασία με το k2 design, το γραφείο με τα μεγαλύτερα βραβεία στην εταιρεία απεικόνισης και σχεδιασμού. Κατά τη διάρκεια του έτους ξεκινά και μια συνεργασία για τέσσερα χρόνια με την Air Paris, μία από τις πιο διάσημες Ευρωπαϊκές διαφημιστικές εταιρείες.
  7. Ένα Toi & moi κατάστημα 300 τ.μ. ανοίγει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα στο νέο εμπορικό κέντρο “The Dubai Mall» που κατασκευάζεται στο Ντουμπάι – μια πόλη που απορρέουν σε όλο τον κόσμο την ισχύ της, ενώ είναι πια ένας από τους πόλους έλξης για εκδρομές σε συνδυασμό με τα ψώνια. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, 2 νέα ανοίγματα στα σύνορα της Ελλάδας έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα της φίρμας, σε Άρτα μας και Αγρίνιο, – και το πρώτο Toi & moi κατάστημα στο Λίβανο (Βηρυτός). Το 2007 είναι το έτος κατά το οποίο η εταιρεία αποφασίζει να κάνει ‘’face lifting’’ σε μερικά από τα μεγάλα καταστήματά της: η αρχή γίνεται με το λίφτινγκ του τριώροφου νεοκλασικού κτιρίου στην οδό Ερμού … το επόμενο στην κατάταξη ήταν εκείνο στη Θεσσαλονίκη και το Mediterranean Cosmos … και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό το λίφτινγκ του σημείου αποθήκευσης στο Περιστέρι.
  8. Στο δεύτερο εξάμηνο δύο νέα σημεία πώλησης ξεκινούν τη λειτουργία τους στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής – στο Golden Attica και στο νέο εμπορικό κέντρο της οδού Πειραιώς, το Athens Heart.
Λίγο πριν το τέλος του 2010, η Toi & moi γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία λιανικού εμπορίου που εγκαινιάζει το On line κατάστημα. Παράλληλα, η μάρκα ξεκινά μια νέα επικοινωνιακή στρατηγική επιλέγοντας την Τάμτα, το περίφημο fashion icon της χώρας μας ως πρεσβευτή της μάρκας.
  1. Παρά την οικονομική κρίση, η Toi & moi συνέχισε να διαδραματίζει ενεργητικό ρόλο στη λιανική βιομηχανία μόδας . Μέσα στο δεύτερο εξάμηνο, η εταιρεία ανοίγει δύο εξαιρετικά στρατηγικά σημεία πώλησης, στην πόλη της Πάτρας και στο “The Mall” στην Αθήνα.
  2. Ένα νέο κατάστημα ανοίγει στην Κηφισιά, ένα από τα πιο ακριβά ‘’διαμερίσματα’’ στην περιοχή της Αττικής. Παράλληλα, η Toi & moi ενισχύει το στρατηγικό της σχέδιο love-brand. Eλληνικές διασημότητες επιλέγουν το εμπορικό σήμα για τα επίσημα ρούχα τους, για τις κορυφαίες στιγμές τους, όπως η Demy, η πιο διάσημη ποπ σταρ στην Ελλάδα.
Η Toi&moi διαθέτει ήδη 32 ομώνυμα καταστήματα (εταιρικά, shops in shop και franchise). Η εξαγωγική της δραστηριότητα επεκτείνεται αφού μετά τα καταστήματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Λίβανο και στην Αλβανία, πολύ σύντομα ένα νέο κατάστημα θα ανοίξει σε γειτονική χώρα των Βαλκανίων. Παράλληλα, η συλλογή της Toi&moi διατίθεται σε παραπάνω από 250 multi-brand καταστήματα στην Ελλάδα καθώς και σε σημεία πώλησης του εξωτερικού, όπως στις χώρες της Αρμενίας, Κύπρου και Ρωσίας. Το ιδιόκτητο κτηριακό συγκρότημα της Toi&moiπου εδρεύει σε μία έκταση 11.000 τ.μ αποτυπώνει με έναν εξαιρετικό τρόπο την εικόνα της minimal αισθητικής. Σε μία υπερσύγχρονη ελληνική κατασκευή ο συνδυασμός ξύλου και μαρμάρου που πλαισιώνεται από τις αποχρώσεις των γκρι, μπεζ, ώχρα και λευκού δημιουργεί μία εικόνα εκλεπτυσμένης προσέγγισης της μόδας κ αι της θηλ υκότητας. Όταν όμως η μόδα συναντά την γλυπτική το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει πραγματικά εκπληκτικό. Ο διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας γλύπτης Γιώργος Λάππας δημιούργησε για την Toi&moi δύο μοναδικά έργα τέχνης που εκτίθενται στοshowroom της εταιρείας και χρωματίζουν μοναδικά την αισθητική του χώρου. Η μεταλλική κόκκινη κρεμάστρα πλάτους 8 μέτρων – πιθανότατα η μεγαλύτερη κρεμάστρα στον κόσμο – που αιωρείται από το καλυμμένο αίθριο του showroomτης εταιρείας, σε συνδυασμό με το μεταλλικό παραβάν που θαυμάζει ο επισκέπτης με την είσοδο του στο κτήριο αποδεικνύουν ότι η μόδα μπορεί να αποτελέσει μοναδική καλλιτεχνική έμπνευση.
Εύρος Τιμής: 0€ - 0 0 σχέδια
Ταξινόμηση:
Προβολή:

Το προϊόν δεν βρέθηκε

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές